Begin 2014 had ik als doel om een webwinkel te beginnen met verpakte bloembollen en zaden en mijn diensten aan te bieden als webdesigner. Allereerst heb ik een bedrijfspagina gemaakt met algemene informatie over mijn bedrijf. Deze pagina is gemaakt zodat zakelijke relaties mij kunnen vinden op internet. Het is een eenvoudige pagina, maar zeer effectief gebleken omdat mijn activiteiten en links naar andere pagina’s eenvoudig zijn terug te vinden.

De volgende stap was de webwinkel. Het doel was om een professioneel, strak en fris uitziende winkel te maken. Hiervoor heb ik WordPress gebruikt met het thema Mystile. Dit thema heb ik volledig aangepast met een eigen code. Hierdoor heb ik een uniek uitziende winkel gekregen. Precies zoals ik het hebben wil.

Zoals hierboven aangegeven was één van mijn doelen om mijn diensten aan te bieden als webdesigner. Hiervoor heb ik deze nieuwe website ontworpen. Het doel was om deze site grafisch subliem te maken, maar toch simpel en overzichtelijk in gebruik. Deze site is ontworpen op basis van WordPress met het thema Enfold. Hierdoor kan het zijn dat je een soortgelijke opmaak elders op internet tegenkomt, uiteraard is de content wel uniek.

Ik hoop snel een keer kennis met je te maken.

Met vriendelijke groeten,

Michael.

Michael van Drunick

Michael van Drunick

eigenaar

Geboren op 6 mei 1975 is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Eigenaar van Miint, Miint b.v., Miint design, planthetsimpel.nl.

Ik ben al 21 jaar actief in de bloembollen branche en het blijft een fascinerend en spannend product.