Alzheimer Nederland

Voor Alzheimer Nederland afdeling Zuid-Holland Noord heb ik een inschrijfformulier gemaakt, waar bezoekers van het symposium zich kunnen aanmelden. Het symposium heet Symposium ‘Dementie: alles wordt anders’. Het symposium gaat over dementie en wat er veranderd wanneer dit jezelf of een naaste overkomt. Dit wordt verteld door inspirerende autoriteiten op het gebied van dementie zoals Marga Bult. Het symposium is bedoelt voor geïnteresseerde in het onderwerp ‘dementie’. Het bijwonen van het symposium is gratis.

Door dit onderwerp hebben wij voor een terughoudend en eenvoudige uitstraling van de website gekozen. Dit is lastiger dan dat het lijkt, voor je gevoel wil je toch meer kleur en foto’s gebruiken. Bij het formulier is een verhaal waar het symposium over gaat en worden de sprekers voorgesteld. Er is ook ruimte gecreëerd voor sponsors en instructies om op de locatie te komen. Het is een onepage layout met enkel een aparte pagina voor foto’s die na het symposium gepubliceerd worden. Op de foto hiernaast kan je zien hoe lang de pagina echt is. Door de foto’s op een andere pagina te tonen blijft de pagina snel en soepel lopen en bij veel foto’s wordt de pagina niet oneindig lang. Je kan met de navigatiebalk bovenaan de pagina direct naar het desbetreffende item op de pagina springen. Om weer snel terug naar de navigatiebalk te gaan kan je op de pijl naar boven klikken. Het ontwerp van deze navigatiebalk is een exacte kopie van de navigatiebalk op hun eigen pagina van Alzheimer Nederland. Dit is gedaan om hetzelfde gevoel te geven aan deze event pagina.

Deze pagina wordt door mij zelf gehost en ook het domeinnaam is via mij geregistreerd. Hierdoor heeft Alzheimer Nederland alles uit handen gegeven en hoefde zij zich alleen maar bezig houden met de content.

Onder de afbeelding zie je een knop met een link naar de webpagina.

Wordpress
Ninja forms