Website gemoderniseerd voor Com nu met Sangh

Com net met Sangh is een christelijke oratorium vereniging. Het koor is in 1955 opgericht en is gevestigd in Sassenheim.

De oude website van Com nu met Sangh was na een jaar of tien wel toe aan vervanging. Er was behoefte aan een moderne uitstraling en een eenvoudige manier om content aan te passen met een afgeschermde leden gedeelte. Hierdoor was de keus al snel gemaakt voor WordPress als content management systeem. Door het gebruik van WordPress kan de beheerder makkelijk de content op de website aanpassen en het ledenbestand beheren. Com nu met Sangh heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om gelijk een Facebook pagina aan te maken. De berichten van de Facebook pagina zijn in de sidebar van de website terug te vinden met doel om bezoekers op de hoogte te houden en te motiveren om deel te nemen aan de Facebook discussies. Ik heb de kleuren en logo’s van de oude website op de nieuwe toegepast om dezelfde look te houden.

Het ledendeel is afgeschermd zodat alleen de leden van Com nu met Sangh toegang hebben. Hier vind je de agenda, studie materiaal, vereniging gerelateerde documenten en een ledenlijst. Deze ledenlijst is gecomplimenteerd met foto’s en bijschriften, zodat de leden met elkaar contact op kunnen nemen. Hier zie je ook wat voor stem de leden hebben.

Vanaf 6 maart 2015 is de vernieuwde website van COV Com nu met Sangh in de lucht. De website is vernieuwd in samenwerking met Miint Design. Het contact met Miint Design is tot stand gekomen tijdens de 3e beursvloer Bollenstreek, gehouden op 12 november 2014. Een succesvolle match, dus. Wij bedanken Michael van Drunick van Miint Design te Noordwijkerhout voor de plezierige samenwerking.

bron:Facebook pagina Com nu met Sangh

Onder de afbeelding zie je een knop met een link naar de webpagina.

Wordpress
Afgeschermde leden gedeelte