Forum voor pestenopdewerkvloer

forum voor pestenopdewerkvloer.nlNaadloos

Een forum voor pestenopdewerkvloer.nl gemaakt. Wij hebben gekozen om het forum voor pestenopdewerkvloer volledig te integreren in de bestaande website in plaats van een losstaand forum. Deze keuze is gemaakt zodat het forum naadloos tussen de rest van de content staat. De styling en het functioneren van het forum is identiek aan de rest van de website. Je blijft altijd op de website en je komt niet op een subdomein terecht zodat de navigatie eenvoudig blijft. Ook voor de beheerder is het een stuk eenvoudiger, omdat het forumbeheer in dezelfde vertrouwde omgeving zit als de rest van de website. Hierdoor was er geen uitgebreide instructie aan de forumbeheerder nodig.

Beperkingen

Door het forum voor pestenopdewerkvloer te integreren waren er wel een aantal beperkingen. Echter waren de functies die niet aanwezig zijn ook niet nodig en gewenst. De intentie was om een eenvoudig en toegankelijke forum te maken.

Functies

In dit volledig afgeschermde forum kunnen lotgenoten contact met elkaar opnemen om hun verhaal te vertellen en/of de verhalen van andere te lezen. Ze kunnen elkaar een privébericht sturen wanneer nodig. Het aanmaken van groepen zit ook in dit forum zodat de gebruikers een groep aan kunnen maken van een specifiek onderwerp of vakgebied.

Links

ga naar de website van pestenopdewerkvloer.nl of bezoek het forum. Je moet wel geregistreerd zijn om in te loggen.

Wat een bof dat ik je tegen kwam en wat heb je je in korte tijd al top ingezet voor onze website. Je doet je warme persoonlijkheid eer aan.

Buddypress
BBpress
Wordpress